İnstagram DM Görüldü Kapatmak Mümkün mü_

İnstagram DM Görüldü Kapatmak Mümkün mü?

İnstagram DM Görüldü Kapatmak Mümkün mü? Mesaj Görüldü Gizleme

İnstagram’da yapılan konuşmalara bakıldığında DM görüldü yazısı çıkar. Bu özellik kapatılır mı? Mesaj görüldü gizlemek mümkün mü? Sorusu sıkça karşımıza çıkmaktadır.

İnstagram DM Görüldü Özelliğinin Avantajları ve Dezavantajları

İnstagram’da mesajlaşma sırasında gönderdiğiniz yazıları karşı taraf okuduysa “görüldü” yazısı çıkar. Bu durumu kimi kullanıcılar için avantajlı kimileri için de dezavantajlıdır. Acil bir yazışma yapıyorsanız DM görüldü bildirimi size fayda sağlar. Mesajı okumaya zamanınız var, cevap verecek durumunuz yoksa DM görüldü özelliğini kapatmak isteyebilirsiniz.

Aslında mesajlaşma özelliğindeki görüldü bildirimi kapatmak hem merakımızı gidermek hem de karşı tarafa cevap vermemek için istenen bir durumdur. Çünkü gelen DM’yi okuduktan sonra yanıt vermemeniz karşı taraf için kırıcı olabilir. O an için meşgul olacağınızı düşünmezler, önemsenmediklerini düşünürler.

DM Görüldü Özelliğini Kapatmak için Hile Var mı?

İnstagram özelliği olarak sadece DM görüldü kapatılır diye bir durum yok. Kapatmak için bazı hileler kullanılıyor. Tabii, bunun için 3.parti uygulama yüklemeniz gerekir ki riskli oldukları için tasvip ettiğimiz bir DM görüldü gizleme yöntemi değildir.

İnstagram mesajı görüldü yapmadan okumak için basit bir hamle var. Mesaj size bildirim olarak gelir, tamamını okumak için açmanız gerekir ama bu durumda DM görüldü bildirimi gider. Android ve iOS kullanıcıları hem Wi-fi hem mobil verilerini kapatarak DM’yi okurlarsa karşı tarafa görüldü gitmeden içeriği görebilirler.

İnstagram Son Görülme Özelliği Ne İşe Yarar, Kapatılır mı?

İnstagram DM görüldü kapatılmaz ama son görülme özelliği kapatılır. Son görülme, çevrimiçi olduğunuz anları karşı tarafa gösterir. Tabii, bazen İnstagram’da gezmek isteriz ama arkadaşlarımızın da bizi görmesini istemeyiz. Ayarlardan son görülmeyi kapatarak bu durumdan kurtuluruz.

İnstagram Son Görülme Nasıl Kapatılır?

İnstagram’a giriş yaptınız, arkadaşlarınız ya da takipçileriniz sizi gördü. Başladılar mesaj yazmaya. İşiniz var ama kırmamak için cevap vermek zorunda kaldınız. İşte burada imdadınıza son görülme özelliğini kapatma yöntemi geliyor.

  • İnstagram hesabınızı açın ve sağ üstteki 3 çizgiye tıklayın,
  • Ayarlar kısmına giriş yapın,
  • Hareket durumu yazan kısma tıklayın,
  • Hareket durumumu göstere tıklayın,
  • Mavi olursa son görülme açıktır, gri olunca görülme kapatılır.

İnstagram DM görüldü kapatma için yetkililerden yeni bir güncelleme bekleniyor. Yorum yazarak istediğiniz konuda destek alabilirsiniz.